Haber

Ünlü Astrolog Öner Döşer, Atatürk’ün Doğum Haritasını Nasıl Yorumladı?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında ülkede yaşanan coşkunun en büyük mimarı Mustafa Kemal Atatürk, sadece ülkemiz için değil dünya için de büyük bir lider oldu. Cumhuriyeti ilan ederek Türkiye’nin özgürlük mücadelesinde şanlı bir final yapan Atatürk’ün doğum haritası zaten bu kaderi gösteriyor muydu?

Mustafa Kemal Atatürk’ü ve eserlerini 100 yıl sonra minnetle anarken, Cumhuriyetimizin 100. yılını da pek çok ülkeden farklı olarak şiddet dolu bir coğrafyada, zorlu koşullar altında kutluyoruz.

Peki ya Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece ülkemiz için değil, dünyada değerli bir lider yapan özelliklerin “doğuştan gelen kaderi” olduğunu söylesek? Ünlü astrolog Öner Döşer, biz değiliz diyor.

Katıldığı Sözcü yayınında 12 Mart 1881 günü saat 21.29’da Selanik’ten aldığı Atatürk’ün doğum haritası hakkında yorum yapan Döşer, kadın hakları, Cumhuriyetin kuruluşu, askeri dehası ve yüceltilmesi gibi özelliklerin yer aldığını belirtti. halkının sayısı onun doğum haritasındaydı.

Atatürk’ün doğum haritasının onun kadın hakları ve özgürlükleri konusunda reformist ve aktivist olduğunu gösterdiğini, askeri dehasının güçlü Koç burcundaki Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin kavuşumunun etrafında doğmuş olmasından kaynaklandığını belirtiyor. savaş yönetiminde.

Jüpiter ve Satürn gezegenlerinin kavuşumunun özel kişilerin doğumuna denk geldiğini belirten Döşer, Atatürk’ün ay burcunun Aslan olduğunu, bunun da onun son derece gösterişli, karizmatik ve zamanının çok ilerisindeki stil sahibi tarzını açıkladığını belirtiyor.

Venüs gezegeninin yükselen burcun ilgili alanına düşmesi, Atatürk’ün çok iyi bir asker olmasına rağmen “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözünde belirttiği gibi onun barışçıl yanını temsil ettiğini göstermektedir.

Venüs-Neptün kavuşumu Atatürk’ün ilham veren yanını temsil ederken, Mars gezegeni de doğum haritasında Kova burcunda olması nedeniyle bağımsızlık mücadelesinin sembolüdür.

Ancak haritanın bizim için en değerli kısmı “ay”dır. Ay haritanın en yüksek noktasında yer aldığı için halkı temsil eder ve “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözünü hatırlatarak onların ödediği bedeli gösterir.

Öner Döşer, Atatürk’ün Doğum Haritasını Yorumladı! ‘Özgürlüğü Seven Bir Lider’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu