Haber

Arabadaki Depremzedeler İçin Evini Yükleyen Adam Konuştu!

Azerbaycan’dan otomobiline yüklediği eşyalarla Bakü’den deprem bölgesine doğru yola çıkan Sunucu Beşirli, Türk haber ajanslarına açıklamalarda bulundu.

‘Alabildiğimiz kadar yorgan, şilte aldık…’

Kahramanmaraş merkezli büyük depremin ardından ülkeler birbiri ardına Türkiye’ye yardım göndermeye başladı. Bu arada bazı kişiler de bireysel girişimlerde bulunarak depremzedelere destek olmaya başladı.

O isimlerden biri de Azerbaycan’da bir gecekonduda yaşayan Server Beşirli’ydi. Sunucu Beşirli, Türk kardeşlerinin deprem felaketi nedeniyle yardıma muhtaç olduğunu görünce yardım ettiklerini belirtti. Yeterince giysi bağışlandığına göre yarın inşallah gıda yardımını da getireceğiz’ dedi.

Türkiye ile Azerbaycan’ın dost ve kardeş olduğunu söyleyen Server’ın kuzeni İmamverdi Beşirli, ‘Sosyal medyada görünce elimizden geldiğince bu yardım kampanyasını vermeye karar verdik. Sıcak yorganlar, şilteler ve battaniyeler topladık. Aracımız çok iyi durumda olmasa da bizi yardımları taşıyacak kadar idare etti. Soğukta kalma hissini çok iyi biliriz. Bizim de başımıza geldi ve tam olarak nasıl bir şey olduğunu biliyoruz. İnşallah yarın yiyecek buluruz. Çünkü bize yatacak yeterince yer ve sıcak giysiler olduğu söylendi. İnşallah yarın malzemeleri alacağız’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu