Haber

TV+ ve Exxen İşbirliğiyle Avrupa Kupaları Heyecanı Evlere Taşıyor

Çoklu abonelik çağında içerik platformlarını çatısı altında toplayan TV+, Exxen iş birliğiyle Avrupa kupalarındaki futbol heyecanını evlere taşımaya devam ediyor. Premium TV+ kullanıcıları, Kasım ayında UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi heyecanını sadece TV+’ta yayınlanacak ‘Exxen TV’ kanalıyla yaşayacak.

Türkiye’nin popüler televizyon platformu TV+, Kasım ayında da kaliteli içeriklerini sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. TV+, en yeni yerli içerik platformu Exxen TV ile Premium TV+ kullanıcılarına UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Liglerindeki seçilmiş maçları ek ücret ödemeden izleme fırsatı sunuyor.

Haftanın 3 günü futbol şenliği

Futbolseverler için büyük heyecana sahne olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Avrupa devlerinin seçilmiş maçları, Exxen TV aracılığıyla Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri futbolseverlere dolu dolu bir futbol şöleni yaşatacak. . UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarından heyecan dolu dört karşılaşmanın yanı sıra Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden seçilen maçlar da Exxen TV’de yayınlanacak. Exxen TV, TV+’ın 8. kanalında.

Şampiyonların çabaları nefesimizi kesecek

Kasım ayı, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki müsabakalarla nefes kesen bir formda başlıyor. 7 Kasım Salı günü Shakhtar Donetsk ile Barcelona arasındaki maç ilk olarak saat 20.45’te Exxen TV’de yayınlanacak. Bunun ardından AC Milan ile Paris Saint-Germain arasında saat 23.00’te başlayacak maç haftanın en dikkat çeken maçlarından biri olarak nefesleri kesecek. D Grubu’nun iddialı takımları Real Sociedad ile Benfica, 8 Kasım Çarşamba günü saat 20.45’te karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın da yer aldığı A Grubu’nda Kopenhag, evinde Manchester United’ı konuk edecek. Sonucu merakla beklenen yarışma, 8 Kasım saat 23:00’te EXXEN TV ve TV+ ekranlarında yeniden sporseverlerle buluşacak.

Avrupa Ligi’nde heyecan dorukta

UEFA Avrupa Ligi gruplarında futbol heyecanı Exxen TV ve TV+ ekranlarında yaşanacak. Fransız temsilcisi Toulouse ile İngiliz futbolunun güçlü temsilcilerinden Liverpool arasında 9 Kasım Perşembe günü oynanacak maç 20.45’te başlayacak. Aynı gün bir diğer İngiliz takımı West Ham United ise saat 23.00’te Yunanistan temsilcisi Olympiacos’u konuk edecek.

Konferans Ligi küme maçları ilgi görüyor

Genç bir turnuva olan ve her geçen sezon değerini artıran UEFA Konferans Ligi, grup aşamalarındaki dördüncü haftasında büyük ilgi görüyor. C Grubunun iddialı ekiplerinden Astana, 9 Kasım Perşembe günü saat 18.30’da Balkani’yi konuk edecek. Bu çekişmeli maç Exxen TV ve TV+ ekranlarından izlenebilecek.

TV+ Exxen TV canlı yayınları

7 Kasım Salı

20.45 Shakhtar Donetsk – Barselona

23.00 AC Milano – Paris Saint Germain

8 Kasım Çarşamba

20.45 Real Sociedad – Benfica

23.00 Kopenhag – Manchester United

9 Kasım Perşembe

18.30 Astana – Balkan

18.45 Toulouse – Liverpool

21.00 West Ham United – Olympiakos – İSTANBUL

samandaghaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu