Yaşam

Senaryo Değişti! Seyran’ın Yalıçapkını Fragmanında Pelo Hanım’a Gününü Göstermesi İçimizi Rahatlattı!

Show TV’nin rekorlar kıran dizisi Yalıçapkını’nda olaylar bitmiyor! Ferit, Pelo’yu konuta getirdiğinde seyircilerden büyük tepki alan dizi yetkililerinin senaryoyu değiştirdiği öğrenildi! Kısa süre sonra Kraliçe Seyran’ın Pelo’ya gününü gösterdiği 20. bölüm fragmanı izleyenlerin tüylerini diken diken etti!

Gelin detaylara birlikte bakalım!

Gülseren Budaıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Yalıçapkını dizisi bu sezonun yüzü gülen yapımlarından biri oldu. Oyuncuları ve senaryosuyla dikkat çeken dizi her hafta kendi reyting rekorunu kırmaya devam ediyor.

Ancak dizinin senaryosu öyle değişti ki, biz Seyran ile Ferit’in aşkı gerçek oluyor derken Ferit bir anda yönünü tekrar Pelo’ya çevirerek seyirciyi çıldırttı.

Hatta bu olayın sebebi olarak Pelo karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman’ın menajerini devreye sokarak dizideki sahnelerini çoğaltmak istediği iddia edilmişti.

Aslında senaryo Pelo ve Ferit evliymiş, çok iyi bir ilişkileri varmış gibi bir duruma getirilmişti ama Seyran bu ilişkide ikinci kadın olmayı tercih etmişti.

Dizinin yönetmeni Afra Saraçoğlu bu durumdan rahatsızlığını dile getirirken, Gülseren Budaıcıoğlu senaryonun orijinalinden uzaklaşarak artık absürtleştiğinin ve final yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Gelen yeni bilgilere göre baskılara ve tepkilere dayanamayan dizi ekibi, senaryoyu değiştirecek analizlerde bulundu ve 20. bölüm finalini farklı bir duruma çevirdi!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ferit, İfakat’a “Seyran’dan ayrılmak, boşanmak istiyorum” diyecekti ve bunu Seyran da duyacaktı. Ancak daha büyük bir tepkiden korkan üretim ekibi senaryoyu hızla değiştirdi.

Yeni final sahnesiyle revize edilen bölümün ikinci fragmanı büyük ses getirdi!

Özellikle Seyran’ın Pelo’nun saçını yolduğu sahne izleyenleri büyüledi desem yeridir!

Fragman sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

twitter.com

Özellikle Seyran’ın Pelo’ya karşı tavrı izleyenleri adeta soğuttu!

twitter.com

Son bölümlerde artık sabrı kalmayan seyirciler derin bir nefes aldı.

twitter.com

Bakalım Kingfisher izleyicileri sahne hakkında neler söylemiş.

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Yorumlarda buluşalım!

twitter.com

dortyolhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu