Haber

Eyüpspor ve Göztepe, Peniel Mlapa’yı kadrolarına katmak için harekete geçti.

Eyüpspor ile Göztepe, son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde Al Nasr’da forma giyen 32 yaşındaki forvet Peniel Mlapa’yı kadrolarına katmak için harekete geçti.

Yeni dönem öncesi hazırlıklar sürerken kulüpler de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu dönem Büyük Lig’e yükselme hedefiyle yola çıkan Göztepe ve Eyüpspor, Peniel Mlapa’yı kadrolarına katmak istiyor. Daha önce Almanya Bundesliga ve Hollanda Eredivisie gibi liglerde forma giyen 32 yaşındaki forvet serbest. Almanya U19 ve Almanya Ümit Milli Takım formalarını da giyen Mlapa, daha sonra Togo için milli takımı tercih etti.

32 yaşındaki forvet, kariyerinin en iyi dönemini Birleşik Arap Emirlikleri’nde geçirdi. 2020-21 döneminde Al Ittihad Kalba forması ile 22 maça çıkan Mlapa, kadrosuna 17 gol 1 asistlik katkı sağladı. Mlapa ayrıca 2018-19 döneminde Hollanda’da Venlo formasıyla çıktığı 30 maçta 15 gol kaydetti. GÖZTEPE BASKI YAPIYOR

1. Lig ekiplerinden Göztepe ve Eyüpspor tecrübeli forveti kadrolarına katmak istiyor. Önümüzdeki dönemde Büyük Lig’e yükselmek isteyen Göztepe, Mlapa için girişimlerini hızlandırdı. Öte yandan tecrübeli bir isim ile hücum hattına takviye yapmak isteyen Eyüpspor, Mlapa’nın durumunu yakından takip ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu