Haber

Doğuda çamur yağdı

TOZ taşıma nedeniyle Erzurum, Erzincan, Ardahan ve Bayburt’ta gece saatlerinde çamur yağışı oldu. Araçları çamura bulanan sürücüler oto yıkamalarda kuyruk oluşturdu. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Bölgesel Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, 3 Mart saat 21.40 ile 4 Mart saat 20.00 arasında tozlu ulaşımın beklendiğini duyurdu. Uyarıda, toz nedeniyle ulaşımda aksamalar olabileceği belirtildi. ulaşım, görüş mesafesinin azalması ve hava kalitesinin düşmesi. ARAÇLARI ÇAMUR KAPLADI

Meteorolojinin uyardığı toz konveksiyonu bölgede yağışla birlikte etkili oldu. Çamur şeklinde meydana gelen yağmur nedeniyle cadde ve sokaklara park halindeki araçlar çamurla kaplandı. Bazı sürücüler araçlarını kendi imkanlarıyla yıkarken, bazıları da oto yıkamaların önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Benzin istasyonunda oto yıkama hattında bekleyen Gurur Kara Gece, çamurlu yağmur yağdığı için sabahtan beri bu halde. Uzun kuyruklar oluştu. Gece çok yağmur yağdı. Anlaşılan bugün araba gece saatlerine kadar yıkanacak. söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu