Haber

Gittiği Her Yerde Ayakkabısını Çıkarıyor: “Kızacaklarından Korkarım

Kırıkkale’de bir cep telefonu mağazasına eşyalarını bırakmak için gelen yaşlı kadın, iş yerinin kirlenmemesi için terliklerini dışarı çıkarıp içeriye girdi.

76 yaşındaki Duman Salu, ‘Kızacaklar diye korkuyorum. Bir yere giderken çıkarıyorum. Hastaneye geliyorum ve kimse görmeden çıkartıyorum’ dedi.

Kırıkkale şehir merkezinde Zafer Caddesi üzerinde bulunan cep telefonu mağazasına gelen Duman Salu (76), “yerler kirlenmesin” diye dışarıda terliklerini çıkarıp içeri girdi.

Yan binadaki özel diş kliniğinde randevusu olan 76 yaşındaki bayan, emanet ettiği eşyalarını almak için tekrar telefon mağazasına geldi. Hanımın terliklerini çıkarıp içeri girdiği anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı. Delice ilçesinde ikamet eden Duman Salu yaptığı açıklamada, gidip girdiği bazı iş yeri ve hastanelerde terliklerini çıkardığını söyledi.

“Bir yere girdiğimde çıkarıyorum. Hastaneye varıyorum ve kimse görmeden dışarı çıkarıyorum”

Dişçiye gitmek için eşyalarını telefoncuya bıraktığını söyleyen Salu, “Yerler batmasın diye terliklerimizi çıkardım. Bir yere gittiğimde çıkarıyorum. Hastaneye varıyorum ve oradayım.” Kimse görmeden çıkarıyorum, sonra tekrar ayakkabımı giyiyorum, ‘teyze giy’ diyorlar bana’ dedi.

İşte yaşlı kadının o görüntüleri…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu