Sağlık

4 yılda 60 bin ücretsiz diş tedavisi

Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla fark yaratan ve her yıl binlerce bireye ücretsiz hizmet veren Bayraklı Belediyesi, ağız ve diş sağlığı poliklinikleriyle de vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda 6 ağız ve diş sağlığı ünitesi bulunan belediyenin diş kliniklerinden son 4 yılda yaklaşık 60 bin kişi faydalandı. Önder Serdar Sandal, “Sakinlerimizin sağlığı ve huzuru için çalışıyoruz. Onların mutluluğu her şeye değer.”

ÜCRETSİZ MUAYENE VE TEDAVİ

Kaliteli, donanımlı poliklinikleri ve özel muayenehane kalitesiyle yakışmayan uzman ekibiyle faaliyetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı diş kliniklerinden son 4 yılda yaklaşık 60 bin vatandaş ücretsiz hizmet aldı. hastaneler. Sunulan hizmetler vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bu içerikte; 36 bin 672 diş muayenesi yapıldı. Kliniklerde 11 bin 928 dolgu, 4 bin 527 diş temizliği, 6 bin 973 diş çekimi yapıldı.

SOSYAL SAĞLIK ÖNCELİĞİMİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ücretsiz sağlık hizmetlerimizle İzmir’in örnek ilçelerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Halk sağlığına önem ve öncelik veririz. Hizmetlerimizin karşılığında vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu etmektedir. Sağlık hizmetlerine erişimde zorluk yaşayan tüm ilçe sakinlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu