Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gidilerek trafik levha ve işaretlerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Kavşağı İstanbul yönü katılım kolunda aydınlatma direkleri değiştirme çalışması yapılıyor. Bu nedenle katılım şubesi araç trafiğine kapatılır ve kavşak üzerinden İstanbul’a gitmek isteyen sürücüler Abant ve Düzce kavşaklarına yönlendirilir.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Ankara-İstanbul istikametinde 221’inci kilometresinde bakım onarım çalışması nedeniyle bant aktarma yapılacak. Bu bölümde trafik akışı ters yönden gidiş geliş şeklinde sağlanacak.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Kesimi Otoyolu Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları 1-3. kilometrelik 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerinde yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle sağ ve yerel sol şeritler çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Gaziantep TAG Otoyolu Batı ve Kuzey kavşakları 8-12. Kilometrelerce yapılan köprülü kavşaklar nedeniyle ulaşım Gaziantep istikametinde ikili ve denetimli olarak devam ediyor.

Artvin-Erzurum yolunun 41-55. Kilometresindeki 12 tünel ve güzergâhlardaki elektrik-elektronik sistemlerin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, saat 17.30’a kadar tek şeritten denetimli olarak gerçekleştirilecek.

Diyarbakır-Mardin yolu 15-18. Kilometrelerce yapılan imalat çalışmaları nedeniyle trafik akışı sağ şeritten devam ediyor.

10-11 Beyşehir-Seydişehir yolu. ve 22-25. Kilometresindeki üretim çalışmaları nedeniyle ulaşıma ayrılan yolun bir kısmından çift taraflı izin veriliyor.

Elazığ-Bingöl il sınırı-Bingöl yolunun 19-24. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli olarak sağlanmaktadır.

Konya-Antalya il sınırı-Beygın-Tağıl-(Antalya-Manavgat) bağlantı yolunun 28-33. kilometre, Demirkapı Tüneli’nin Konya-Antalya istikametinde yapılacak elektrik-elektromekanik ve diğer kontrol sistem çalışmaları nedeniyle sürücüler Konya-Antalya istikametindeki servis yoluna yönlendirilecek.

Vezirköprü-Durağan yolunun 5-7. Heyelan nedeniyle ulaşım denetimli olarak devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu