Teknoloji

vivo X Fold 2 Özellikleri Ortaya Çıktı

Katlanabilir telefonlar gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Bu sebeple pek çok farklı markanın bu telefonlarını görüyoruz. Çin merkezli teknoloji devi in vivo ve onlardan biri. Geçen yıl ilk katlanabilir telefonu X Fold’u tanıtan şirket, bu yıl da X Katlama 2bizimle buluşacak

Vivo’nun önümüzdeki aylarda tanıtmasını beklediğimiz telefon hakkında bugün bazı detaylar ortaya çıktı. Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgiler pilden işlemciyekadar bazı değerli iyileştirmelerle geleceğini ortaya koymaktadır.

vivo X Fold 2, Snapdragon 8 Gen 2’ye sahip ilk katlanabilir telefon olacak

Gelen bilgilerde vivo X Fold 2’nin beklendiği gibi işlemcisinde değişikliklerle geleceği belirtiliyor. Buna göre telefon Aslanağzı 8 Nesil 2 çipe sahip olacak. Bu da gösteriyor ki birkaç ay içinde çıkması beklenen cihaz, yakın zamanda tanıtılan bu işlemciye sahip ilk katlanabilir telefon olabilir. X Fold 1’in Snapdragon 8 Gen 1 ile geldiğini de ekleyelim.

Öte yandan X Fold 2 bataryasında da iyileştirmeler olacağı konuşuluyor. Ortaya çıkan bilgilere göre telefonda daha büyük 4.800 mAh Bataryayı göreceğiz. X Fold 1’de 4.600 mAh batarya gördük. Bir rakip ile karşılaştıracak olursak Samsung Galaxy Z Fold 4, 4.400 mAh batarya ile gelmişti.

Telefonla ilgili daha önce yapılan sızıntılarda arka kamera kurulumunun 50, 10 ve 50 MP olabileceği, ön kameranın ise 32 MP olabileceği görülmüştü. 12 GB RAM ve 120 Hz yenileme hızına sahip 8.03 ekran da ortaya çıkan diğer özelliklerin arasında yer alıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu