Yaşam

Ömer bölümünü full hd izle! Ömer dizisinin 30. bölümünü tek parça izle! Ömer dizisinin son bölümünde neler oldu?

Star TV Ekranlarda yayınlanan Ömer dizisi izleyicilerden tam not almayı başardı. Seyirci, Ömer 30. bölümü full HD izlemek ve Ömer full HD bölümünü izlemek için bağlantıyı ararken, Ömer 30. bölümünü full HD izlemek ve Ömer full HD bölümünü izlemek için de bağlantıyı arıyor. Ömer bölümünü full hd izle! Ömer 30. bölümü tek kesitte izle! Ömer son bölümde ne oldu? Detaylar haberimizde…

ÖMER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nilüfer’in Tahir’in kızı olduğunu söyleyen Vicdan’a inanıp inanmamak konusunda kararsız kalan Ömer, bu sır kesinleşene kadar kimsenin öğrenmemesi için onları gizlice Nisa’ya götürmeye karar verir. Ancak bu karar Gamze ile aralarının yeniden açılmasına neden olur.

Şükran’ı boşanma kararından vazgeçmeye ikna etmeye çalışan Tahir, onunla konuşmayı başararak işleri yoluna koymak için büyük bir adım atar. Ancak Vicdan’ın Nisa’da kaldığını öğrenen Şükran’ı yatıştırmak hiç de kolay değildir. Bu sırada anne ve babasının yaşadığı sorunlardan etkilenen Eda, savunmasız bir halde büyük bir tuzağa doğru adım adım ilerlemektedir.

Ömer ve Gamze, ailesini Vicdan’ın yarattığı şoktan korumaya çalışırken, yaşadığı acıdan Tahir ve ailesini sorumlu tutan Vicdan, Tahir’in Şükran’la bağını tamamen koparacak bir hamle hazırlıyor.

ÖMER 30. BÖLÜMÜ FULL HD İZLEYİN!

ÖMER KONUSU NEDİR?

Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imamlık yaptığı camide müezzinlik yapıyor. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın acısını yüreğinde taşıyarak babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile birlikte hayatını sürdürmeye devam ediyor. Üç kardeşin en küçüğüdür. Anne tarafı olarak tanıdığı ablası Nisa’nın, babası ve ağabeyi Tahir’in istekleri dışında evlenerek aileden ayrılması Ömer’in ruhunu derinden yaralamıştır. Ömer, derinden bağlı olduğu ailesindeki bu kırgınlıklar, çelişkiler ve kayıplar nedeniyle incinen ruhunu resim yapmaya başlamakla onarmanın bir yolunu bulur… Çocukluğundan beri fotoğrafa olan sevgisi ve tutkusu, tüm olumsuzluklara rağmen devam etmektedir. Ailesinin sorunlarını çizmeye devam ediyor. Ancak onun tek aşkı fotoğrafçılık olmayacaktır, bir gün kendisinden yaşça büyük, çocuklu bir kadın olan Gamze ile tanışacak ve birbirlerine aşık olacaklar ve bu aşkı sürdürmekte büyük zorluklar yaşayacaklardır. .

ÖMER’İ FULL HD İZLEYİN! (BAĞLANTI)

ÖMER OYUNCULAR

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Melike Güner, Burcu Cavrar, Aybike Turan, Damla Makar, Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Özgür Foster, Çağla Naz Kargı, Haktan Zavlak

ÖMER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ömer dizisi her Pazartesi saat 20.00’de Star TV’de izleyicisiyle buluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu