Haber

Memduh Büyükkılıç’tan duygusal konuşma

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
3 günlük Ramazan Bayramı’nın ardından ilk iş gününde Önder Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve ek Hizmet Binası, Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı Atölye, İtfaiye, KASKİ ve KCETAŞ birimlerinde çalışan işçi ile bir araya gelerek bayramı kutladı. .

AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Bayar Özsoy ve Deniz Mustafa Çağan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Mevcut 100 Kayseri İtfaiye teşkilatımızın fedakar ruhlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladık. Rabbim onun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük yatırımcı kuruluşu olan Kayseri Su ve Kanalizasyon İşletmesi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Büyükkılıç, KASKİ işçisinin ve burada işlemi yapan işçinin bayramını kutladı.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasına taşınan Önder Büyükkılıç, burada da çalışanların bayramını kutladıktan sonra Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanlığı Atölyesinde işçi bayramını kutladı. Lider Büyükkılıç, bayram ziyaretlerinde çalışanla yaptığı konuşmada daha nice Ramazan Bayramı’na sağlıklı ve huzurlu ulaşmayı dileyerek, “Ramazan Bayramınızı tebrik ederiz. Daha nice sağlıklı, huzurlu Ramazan Bayramlarına erişmenizi dileriz. Elbette Ramazan Bayramı’nı coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde kutladığımızı söyleyeceğiz ama 6 Şubat depremini de anmadan geçemeyeceğiz. Sonra sel felaketi. Kayserimizin hayırseverliği, fedakarlığı hizmete koştuğu gün gibi ortadadır. Bunu insani bir görev olarak biliyoruz” dedi.

BÜYÜKKILIÇ MECLİS SALONUNDA İŞÇİYİ SIKIŞTIRDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bulunan Belediye Meclis Salonu’nda çalışanla görüşmeye geldi. Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Ali Hasdal, daire başkanları, yöneticiler ve tüm çalışanlarla bir araya gelen Önder Büyükkılıç, yaptığı konuşmada, “Bayramdan sonra görev yapan çalışma arkadaşlarımızla bir arada olmak, Gelenek haline gelen, varsa tatil yapma tavsiyeleri onlaradır. Çok değerli genel sekreterimiz, yardımcıları, daire başkanları, müdürler ve her kademedeki kardeşlerimizle daha fazlasını öğrenmek için bir araya geliyoruz.

“BİZ KARDEŞLER TOPLULUĞUYUZ, BİZ BİR AİLEYİZ”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları Bayar Özsoy ve Deniz Mustafa Çağan ile geldiklerini belirterek, “Bayramınızı tebrik ederim. Hamdolsun çok güzel geleneklerimiz, değerlerimiz, kültürel bağlamdaki yaklaşımımız birer kelam meselesidir. Biz kardeşlerden oluşan bir camiayız, bir aileyiz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak siz değerli kardeşlerimiz sizleri seviyoruz, dua ediyoruz, gururumuz, yüzümüzsünüz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bir markadır. Yatırımlarıyla, emekleriyle, özverileriyle Türkiye’de adından söz ettirmiş bir belediyedir.”

Aidiyetin altını çizen Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizler Kayseri Büyükşehir Belediyesi ailemizin birer ferdisiniz. Kurumsal aidiyet ve vatanseverlik olarak bir sahiplenme duygusu vardır. Kurumumuzu, ailemizi ve birbirimizi koruyacağız. Vazgeçilmezimiz ay-yıldızlı Türk bayrağımıza, başkentimiz Ankara’ya, vatanımıza, milletimize, devletimize, inancımıza, şehrimize kadar tüm güzelliklerimize ve değerlerimize sahip çıkacağız. Güçlü, kendi kendine yeten, sadece çevresini aydınlatmakla kalmayan, düşenlerin elinden tutan bir Türkiye var, hasretimiz buydu. İnşallah 85 milyonla tek yumruk olarak değerlerimize sahip çıkan bir anlayışta birleşeceğiz.”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KONUŞMAK DAHA KOLAY OLDU

Başkan Büyükkılıç, 50 bine yakın depremzedenin ağırlandığını belirterek, “Cumhurbaşkanımızın şehrimize şehrimizin aşkı dediği o hastanede onbinlerce depremzedemiz tedavi görüyor. 3 gün önce Sayın Milli Savunma Bakanımızla depremzedeleri hastanede ziyaret ettik. Eşini, çocuklarını kaybetmiş, yaralı. Bu yaraları saracak olan sizlersiniz, değerli Cumhurbaşkanımız ve yoldaşları, bu yaraları saracak olan sizsiniz, bunu unutmayalım. Birbirimize sahip çıkacağız, buna ihtiyacımız var” dedi.

Tanrı hepinizi korusun. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bugün bir açıklama yapıyorsa, yatırımdan yatırıma koşan 30 büyükşehir arasında yatırım oranı açısından bir numaraysa bunu sağlayan sizsiniz. Bunun farkındayız emeğiniz, fedakarlığınız, samimiyetiniz, iyi niyetiniz için sizleri çok seviyoruz. Başımızı dik tutan sizlersiniz. Mutlu tatiller. Şükürler olsun, var ol, Allah’a emanet ol.”

Başkan Büyükkılıç’ın konuşması işçi tarafından coşkuyla alkışlandı.

ÖZSOY HELAL İSTEDİ

Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy da eski meslektaşlarından helallik isteyerek, “Belediye başkanım söylenmesi gereken her şeyi söylediniz. Bayramınız mübarek olsun. Tüm arkadaşlarım bu süreçte bana destek oldu, hepsine teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini diliyorum” diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Büyükkılıç, konuşmaların ardından işçiyle tek tek tokalaşarak kutlama yaptı.

Başkan Büyükkılıç da elektrik birimi KCETAŞ’ı ziyaret ederek tüm çalışanların geçmiş bayramını kutladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu