Haber

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraları saran sağlık ekipleri Trabzon’a döndü.

Kahramanmaraş’ta “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerin ardından Trabzon’dan gönüllü olarak Kahramanmaraş’a giden 180 sağlık çalışanı şehre döndü.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplam 11 ili etkileyen depremlerin ardından İl Sağlık Müdürlüğü’nün 180 çalışanı gönüllü olarak Kahramanmaraş’a gitti.

Sarsılan bölgede can kurtarmak için yoğun çaba sarf eden sağlık ekipleri bugün hava yoluyla Trabzon’a geldi.

Trabzon Havalimanı’nda “Maraş’ın Kahraman Ekibine Hoş Geldiniz” sözleriyle karşılanan sağlık görevlileri, yakınlarına hasret çekti.

İl Sağlık Müdürü Hakan Usta deprem bölgesinden gelen sağlık çalışanlarını karşılayarak çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Vatanımıza hizmet için her zaman hazırız”

Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, deprem bölgesine giden konvoydan 180 kişinin şehre döndüğü belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

“Gittikleri günden bu yana ortaya koydukları emek, özveri ve performans için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İşlerini hakkıyla yapmanın yüzlerindeki yansıma ve gülümseme mutluluğumuz oldu. İnşallah ülkemiz Bir daha böyle acılar yaşamayacağız. Biz büyük bir aileyiz, Biz birlikte Türkiye’yiz. Her zaman ülkemiz için hizmete hazırız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu