Haber

İETT Otobüsü Park Eden Araç Nedeniyle Trafikte Kaldı

AVCILAR’da bulunan İETT otobüsü güzergahına park eden otomobil nedeniyle dönemecince trafik oluştu. Park halindeki otomobil vatandaşlar tarafından kaldırıma sürüklenirken, yolda uzun süre bekleyen bir sürücü otomobilin aynalarını kırdı.

Merkez Mahallesi Fatih Sokak’tan Namık Kemal Caddesi’ne dönüş yapmak isteyen körüklü İETT otobüsü, cadde giriş noktasında park halindeki otomobil nedeniyle yoluna devam edemedi. Cihangir-Şahintepe seferini yapan İETT otobüsünün sürücüsü ve diğer sürücüler otomobilin sürücüsüne ulaşmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar. Bu sırada kilitli yolda metrelerce araç kuyruğu oluştu. Otobüsün yolda kalmasına tepki gösteren kadın yolcu, Beylikdüzü’ndeki hastaneye gideceğini ancak sorundan dolayı randevu saatini kaçırmaktan korktuğunu söyledi.

Otobüs şoförü durumu polise bildirirken, trafikte bekleyenler otomobili yoldan çekmek için seferber oldu. İlk denemede başarısız olan vatandaşlar, ikinci denemede otomobili kaldırıma sürükleyerek yolu açtı. Otomobil çekildikten sonra uçlara hakim olamayan şahıs, trafiğe neden olan otomobilin aynalarını kırdı. Otobüs yoluna devam ettikten sonra trafik normal akışına döndü.

Bölgede esnaflık yapan Ahmet Özarslan, “Kavşağa 10 metreden yakına park eden araç derhal geri çekilerek en az 10 bin lira ceza verilmeli. Aksi takdirde bu sorun çözülmez” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu