Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: Milletim sarhoş olup meydanı terk etmeyecek

ensonhaber.com

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için geri sayım başlarken, Cumhur İttifakı dün Millet İttifakı’nın Maltepe’de düzenlediği mitingin ardından bu kez İstanbullularla buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti’nin ‘Büyük İstanbul Buluşması’ Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde saat 16.00’da başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bölgede 1 milyon 700 bin kişinin bulunduğunu açıklaması coşkulu kalabalığın ilgisini çekti.

Son 1 hafta bildirimi

Coşkulu vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, son bir hafta kapı kapı dolaşarak partililere seçim mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlığından bu yana hep İstanbul’un yanında olduğunu belirterek, muhalefeti suçladı.

Muhalefete karşı güçlü

Gezi Parkı olaylarında Dolmabahçe Camii’nde bira içenlere “zulüm 1453’te başladı” yazarak tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıkıştı.

“Kemal Bey sizi hiçbir şey iyileştiremez”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kemal Bey, istediğin kadar fıçı iç, seni hiçbir şey iyileştirmez. Benim halkım sarhoş olup meydanı terk etmez.”söz konusu.

“Milletim sarhoşlar için meydanı terk etmez”

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Vesayeti bozguna uğrattık ve bu kez PKK, FETÖ gibi terör örgütlerinin saldırılarıyla karşılaştık. Bu alçaklar sokaklara ‘zulüm 1453’te başladı’ diye yazılar yazdı. Merhum anneme başbakanımın önünde hakaret ettiler. Dolmabahçe’deki camiye bira şişeleriyle girdiler. Tapınağımızı kirlettiler. Tünel kazmaya çalıştılar ama bedelini ödediler. Milletim sarhoşa, sarhoşa meydanı terk etmez. Kemal Bey, istediğin kadar fıçı iç, hiçbir şey seni iyileştirmez. Zulmün 1453’te başladığını yazanların mesajı açık değil mi? Kumpas bantlarına sarılanların mesajı açık değil mi? 15 Temmuz’da tankların ortasından kaçanların mesajı net değil mi? “Ekonomik tetikçilerin tuzaklarına kanmayın, ülke batsın” diyenlerin sözü net değil mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu