Haber

CHP Altay’dan Şehir Hastanesi Yanıtı: Yaparken de, İşletmede de Fahiş Fiyatlar Var

CHP Küme Başkan Yardımcısı Engin Altay, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda; “Muhalefet partisi olarak 100 defa şehir hastaneleriyle ilgili soru sorduk, bu hastanelerin maliyeti nedir dedik. Cevap alamadık, cevap alamadık. İkisinde de fahiş fiyatlar var. İnşaat ve işletme Garantilerde abartılı rakamlar var” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2021 yılı Kesin Hesap Kanun Teklifi ile 2023 Yılı Bütçe Kanun Teklifi’ni görüşüyor. CHP Küme Milletvekili Genel Başkan Engin Altay, AKP’li milletvekillerinin CHP’yi hedef alan sözlerine yanıt verdi. Altay’ın açıklaması şöyle:

“Biz bu algı ve suçlamayı doğru bulmuyoruz. Devlet bütçesinin kör kuruşunun gerçek yerine harcandığını denetlemekle yükümlüyüz. Şehir hastanelerinin niye yapıldığını biz söylemedik, Sayın Genel Başkanımız da söylemedi. , muhalefet partisi olarak 100 kez bir soruya ‘Bu hastanelerin maliyeti nedir? Alamadık, dönüş alamadık. Hem yapımında hem de işletmesinde fahiş fiyatlar var. Garantilerde abartılı rakamlar var.”

Konu şahinlik olduğunda Jeremy Rifkin neden ilginizi çekiyor? İşini alt üst etti, kimyanı alt üst etti. Merak ediyorum. Çok mübarek bir söz Çin’de bile bilgi bulun. İkisi, merhum Menderes’in de bir yabancı danışman aldığı bakanlığı sırasında çalıştı. Rahmetli Menderes hiçbir şey yapmadı. Ne yapmadığını biliyor musun? Oğlu ticaretle uğraşmak istedi, ‘Sen başbakanın oğlusun, iş yapamazsın’ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu