Haber

AK Parti Bitlis İl Başkanlığına Kadir Köstekçi atandı

AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu’nun istifasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla İl Başkanı olarak atanan Kadir Köstekçi için devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Bitlis İl Başkanlığına atanan Kadir Köstekçi, parti binası önünde Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, istifa eden eski Cumhurbaşkanı Engin Günceoğlu ve partililer tarafından alkışlarla karşılandı. Daha sonra partililere bir açıklama yapan Köstekçi, “Bizi bu değerli günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Bugüne kadar partimizde görev yapmış il başkanlarımıza selamlarımı iletiyorum. Yönetimlerine selamlarımı iletiyorum. Hadi bakalım” dedi. bir sayfa açın teşkilatımıza üye olmuş ancak uzun süredir partimizi ziyaret etmeyen teşkilatımıza sesleniyorum.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Dün bazı arkadaşlarımız göreve geldi. Onlardan önce biz görevdeydik. Bugün yeni arkadaşlarımız görev alacak. Allah’ın izniyle bayrağı daha yükseğe taşımak için hep birlikte çalışacaklar.” Engin başkanımız bıraktı. Allah Engin başkanımızdan razı olsun. 4,5 yılda iyisiyle kötüsüyle çok güzel işler yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Rabbim yeni başkanımıza hayırlı işler nasip etsin” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Engin Günceoğlu, Köstekçi’ye yeni görevinde başarılar dileyerek partililerden helallik istedi.

haber-fatih.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu